Abonnement op het CFN

Heldere artikelen, attenderingen en samenvattingen van recente rechtspraak, wetgeving, beleid en ontwikkelingen. Met de vaste rubrieken Jurisprudentie, Aruba, Curaçao, Sint Maarten, BES/CN, Internationaal Nieuws en Algemeen Nieuws helpt het digitale Caribisch Fiscaal Nieuwsblad (CFN) u om op de hoogte te blijven van de fiscale actualiteiten in de Caribische delen van het Koninkrijk. Over actuele of bijzondere onderwerpen verschijnen tussentijdse speciale uitgaven. En door middel van links wordt u direct doorgeleid naar de brondocumenten.

Voor EURO 365,00 / ANG 730,00 (excl. BTW/OB/BBO/ABB) per jaar een abonnement op het CFN (tarieven voor enkelvoudige gebruikers). Het tarief voor abonnees met meerdere gebruikers is afhankelijk van het aantal gebruikers. Met bepaalde niet-fiscale of niet-commerciële organisaties kunnen onder voorwaarden afspraken gemaakt worden over het aantal gebruikers en het daarbij behorende tarief. Studenten kunnen gratis abonnee worden.

Meer informatie hierover is te vinden op de webpagina over het CFN.

 

Maak eerst via onderstaand formulier een account aan. Let op: de gebruikersnaam mag geen spaties bevatten. Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een email met het verzoek om uw contact- en adresgegevens door te geven. Na ontvangst van die gegevens ontvangt u van ons een email met onze factuur en onze algemene voorwaarden. Pas na ontvangst door ons van de betaling van de factuur is de aanmelding voltooid en wordt u geregistreerd als abonnee op het Caribisch Fiscaal Nieuwsblad. Het abonnement zal daarna zo snel mogelijk in ons systeem worden geactiveerd. Het abonnement gaat formeel pas in per het moment van activering in ons systeem.

Abonnee